Uudised

Uudised

Uudised

Põlvamaa Arenduskeskuse kollektiiviga liitus Ilija Samoldin
2022-03-14 13:10:00

Sander Silm

Põlvamaa Arenduskeskuse tööka kollektiiviga liitus 34-aastane Ilija Samoldin, kes asub tööle ettevõtluskonsultandina rohemajanduse alal.

Suurema osa oma elust on Ilija elanud Lõuna-Eestis ning on olnud tunnistajaks siinsetele muutustele ja arengutele. Tema hobideks on sport, reisimine ja looduses viibimine. Kõrghariduse omandas ta Eesti Maaülikoolis loodusturismi erialal, millele eelnes Sisekaitseakadeemia läbimine piirivalveametniku erialal.

Hetkel on Ilija tegev ettevõtlusvaldkonnas, täpsemalt logistika ja ärinõustamise alal. Ennast on ta täiendanud erinevatel koolitustel, mis on seotud logistikaga, projektijuhtimisega, loodusteadustega ja ettevõtlusega. Ilija on töötanud rahvusvahelises logistikafirmas ning erinevatel töökohtadel Eesti avalikus sektoris, mistõttu saab ta anda nõu logistika sektoriga seotud küsimustes nagu, kaubavahetus, tolliformaalsused või tarneahelad.

Põlvamaa Arenduskeskusega liitus Ilija sellepärast, et saaks rakendada oma oskusi ja teadmisi Eesti arengu hüvanguks.

Ilija kontakt:

Ilija Samoldin
Mob: 58502444          
ilija.samoldin@polvamaa.ee

eu