Uudised

Uudised

Uudised

Teenusfoto ja – videokoolitus väikeettevõtjatele
 
2022-03-23 13:01:00

Põlvamaa Arenduskeskus korraldab 1. aprillil kell 10-16 Taevaskoja Puhkekeskuses teenusfoto ja – videokoolituse väikeettevõtjatele, mille viib läbi fotograaf Kristina Masen.

 

Tänapäeva ülimalt konkurentsitihedas sotsiaalmeedias on ülioluline pidevalt toota ja avaldada atraktiivset meediasisu ning alati ei ole mõttekas selleks eraldi foto- või videograafi palgata. Kuidas ise mobiiltelefoniga Facebooki või Instagrami paremaid teenusfotosid või videoklippe toota? 

Koolituse jooksul pildistame ja filmime üles erinevad fiktiivsed teenusfoto lavastused. Vaatame, millele pöörata tähelepanu ning kuidas need hiljem avaldamiskõlbulikuks töödelda-monteerida.

Pärast koolitust saab igaüks kodutööna teha oma teenusest fotod ja video ning koolitaja annab neile personaalse tagasiside. 

Koht: Taevaskoja Puhkekeskus
Aeg: 1. aprill
Koolitaja: Kristina Masen - KROHV stuudio fotograaf, väikeettevõtja, Meediasüsti juhendaja, vabakutseline turundaja
Kaasa: mobiiltelefon, soovi korral arvuti, olemasolul telefonistatiiv vms

Ajakava

10:00 - Omavaheline tutvumine. Sissejuhatus teemasse. Miks just Facebook ja Instagram. Mida peab selleks silmas pidama?

11:00 - Natuke tehnilisi teadmisi. Kaadri suurused ja vaheldumine. Kompositsioon. Kaamera käsitlemine. Ettevalmistused võtteks. 

12:30 - Lõuna

13:30 - Praktiline töö. 

15:00 - Järeltöötlus

16:00 - Orienteeruv lõpp

Koolitusest osavõtjate arv on piiratud (max 12 osalejat). Suurema huviliste arvu korral jätab Arenduskeskus endale õiguse osalejad välja valida nõuetele vastavuse ning huviliste motiveerituse alusel.

Registreerimine koolitusele on avatud 29. märtsini SIIN

Koolitusel osalemine on ettevõtetele TASUTA, ent osalemise eest arvestatakse vähese tähtsusega riigiabi (VTA). Loe juurde ning vaata ettevõtte VTA jääki siit: http://www.fin.ee/riigiabi. Koolitust rahastatakse Euroopa Liidu Euroopa Regionaalarengu Fondi projektist "Põlvamaa PATEE programm 2020-2023".

Lisateave:

Sander Silm
Turundus- ja kommunikatsioonispetsialist
Põlvamaa Arenduskeskus
Tel: 566 212 85
E-post: sander.silm@polvamaa.ee

 

eu