Uudised

Uudised

Uudised

Saa inspireeritud! Lõuna-Eesti inspiratsioonikonverents 2022: TÖÖ INIMESTEGA
 
2022-10-05 09:52:00

14. oktoobril leiab Mooste Folgikojas aset Lõuna-Eesti inspiratsioonikonverents, mille peateemaks on TÖÖ INIMESTEGA.

Inspiratsioonikonverentsi korraldaja, Kuplandi projektijuhi Lisanna Elmi sõnul on konverentsile oodatud nii personalijuhid ja spetsialistid kui kõik need, kes igapäevaselt inimestega töötavad. „Inspiratsioonikonverentsil astuvad üles tõelised oma ala tipud, mistõttu tasub endale võtta see päev, kuulata eksperte, saada juurde innustust tööks inimestega ja luua uusi kontakte,“ ütles ta.

Põlvamaa Arenduskeskuse juhataja Lennart Liba lisas, et kaasajal on töö inimestega muutunud organisatsioonides tähtsamaks kui kunagi varem. „Hübriid- ja kaugtöö on tulnud selleks et jääda, kuid nüüd tekib küsimus, kuidas hoida näiteks meeskonda ühtsena, kui füüsiliselt saadakse kokku järjest vähem ning kuidas sellises olukorras säilitada nii töö efektiivsus kui töötajate rahulolu,“ rääkis Lennart Liba.

Konverentsil esinevad Kati Orav (visualiseerimise õpetaja ja uurija, Creativity Catcher), Age Rosenberg (coach ja muutuste mentor, Headflow), Merle Saviauk (turundusjuht ja juhatuse liige, PepsiCo Eesti AS), Johan Randvere (pianist), Mart Parind (jurist Advokaadibüroos NOVE ja podcast'i "Tippvorm" tegija), Tiina Saar-Veelmaa (psühholoog ja tööõnne uurija, Aaretesaar & HappyMe). 

Muusikalist vahepala pakub noor ja värske kollektiiv Viva La Folk. Kohal on šaržikunstnik Kristjan Juusu, kes püüab lõuna- ja kohvipausidel pildile kõik, kellele (loosi)õnn kohapeal naeratab.

Kõiki konverentsil esinejatega saab tutvuda lähemalt @coworkingparadise Facebook'i kanalil! Ürituse korraldab SA Põlvamaa Arenduskeskus Põlvamaa PATEE-programmi 2020-2023 vahenditest. Üritust toetab Euroopa Regionaalarengu Fond. Konverentsi omaosalus inimese kohta on 20 eurot (sisaldab lõunasööki ja kohvipause) ja konverentsi piletid on saadaval FIENTAst.

Fotol: Ülemine rida: Johan Randvere, Kati Orav, Viva La Folk (viiul - Mats Piho, kitarr - Sten Aamer), Tiina Saar-Veelmaa. Alumine rida: Age Rosenberg, Mart Parind, Merle Saviauk, kunstnik Kristjan Juusu.

 

Lisainfo:

Lisanna Elm
Kagu-Eesti kaugtöökeskuste projektijuht
5345 0975
lisanna.elm@polvamaa.ee

eu