Uudised

Uudised

Uudised

Põlvamaal hakatakse toetama mittetöötavaid ja -õppivaid noori
2023-12-22 13:33:00

Põlvamaa Omavalitsuste Liit teatab rõõmuga, et mitmekuine töö on kandnud vilja ning täna kiitsid Sotsiaalkindlustusamet, RTK ja Majandus- ja kommunikatsiooni ministeeriumi heaks meie plaani toetada ja märgata noori, kelle õpingud on katkenud ja tööle saamine on osutunud keeruliseks.

Tegemist on NEET projektiga ja NEET tähistab 15–29-aastast noort, kes ei õpi, tööta ega osale ka koolitusel ning projekti eesmärk aidata tagasi tegusale elule.  Eestis oli 2020. aasta lõpus 24 300 NEET-noort.

Põlvamaa Omvalitsuse Liit ja Põlvamaa Arenduskus tänavad kõiki koostööpartnereid: Põlva vald, Kanepi vald ja Räpina vald, Põlva valla Noorsootöö Keskus ja Kanepi Avatud Noortekeskus, kes meid selles protsessis toetasite ja kaasa mõtlesite. 

 

eu