Uudised

Põlvamaa Ettevõtlik Kool 2023 
2023-10-10 14:34:00

Põlvamaal valitakse kolmandat korda Põlvamaa Ettevõtlik Kool. Esimene tunnustus anti 2021. aastal Mooste Mõisakoolile ja 2022. aastal Tilsi Põhikoolile.

Mis on haridusprogramm Ettevõtlik Kool? Ettevõtlik Kool on kaasaegse hariduse kvaliteedimärk, mis on koondnimetus põnevale ja kaasavale õppimise metoodikale ning ühtlasi haridusprogramm, mis toob koolidesse ja lasteaedadesse rohkem iseseisvat ja ettevõtlikku hoiakut, arendab lastes otsustusvõimet ja ärgitab tegutsemishimu.
Konkursi eesmärk on tunnustada Ettevõtlik Kooli haridusprogrammiga liitunud Põlvamaa koole, kes rakendavad õppetöös haridusprogrammi põhimõtteid, et tõsta hariduse kvaliteeti ja seeläbi noorte elus hakkamasaamist.  Lisaks on konkursi eesmärk populariseerida haridusprogrammi Ettevõtlik Kool rakendamist Põlvamaa üldhariduskoolides.
 
Konkursil saavad osaleda kõik Põlvamaal haridusprogrammiga Ettevõtlik Kool liitunud koolid. Oma kooli esitab konkursile ettevõtlik koolipere ise.  Kandideerimiseks tuleb hiljemalt 1. novembriks esitada taotlusvorm ja pildigalerii. Pildigalerii tuleb saata e-mailile kristel.koddala@polvamaa.ee.
 
Väljavalitud õppeasutus pälvib tiitli Põlvamaa Ettevõtlik Kool 2023. Võitja kuulutatakse välja iga-aastasel Põlvamaa ettevõtjate ja vabakonna tunnustusüritusel 16. novembril Eesti Maanteemuuseumis.
 
Foto: Sander Silm
 
Lisainfo:
 
Kristel Koddala
Noorte ettevõtlikkuse suunajuht
Põlvamaa Arenduskeskus
Tel: 53416112
 
eu