Uudised

Põlvamaal tuleb noortekonverents INSPO 2023
2023-11-13 14:31:00

6. detsembril toimub üle aastate taas Põlvamaa noortekonverents. See saab olema vägev, võib isegi öelda, et eepiline inspiratsiooni- ja motivatsioonivalang maakonna 8.-12. klasside noortele. Konverentsi avamine toimub kell 09.45 ja päevale tõmbame joone alla orienteeruvalt kell 16.15. Loomulikult ei puudu nii pikalt päevalt kosutav kõhutäis.  

Ürituse raames astuvad konverentsi pealaval noorte motiveerimiseks ning ettevõtliku meele ärgitamiseks üles kolm vägevat inspiratsioonikõnelejat, et täiendatud saaks nii enesejuhtimise oskus, täidetud ettevõtlikkuse karikas kui rahatarkuse potike podisema pandud. Selleks oleme külla kutsunud Inga Lunge, kes räägib eriti kaasahaaravalt ja mõtlemapanevalt sellest, kuidas mõtteviisi abil hoida vaimset tasakaalu. Teiseks inspiratsiooniveduriks on Põlvamaa oma ettevõtlik noor inimene, muusik Jalmar Vabarna, kes toob kuulajateni oma mõtted sellest, kuidas kõik on võimalik, kui päriselt tahta ning kui oluline on seejuures selge visioon ja usk õnnestumisse. Kolmandana astub üles Eesti ning ilmselt kogu universumi kõige rahatargem lind - publiku ees paneb rahatarkuse karaoke püsti Rahakratt. 

Päeva kestel on võimalik osa saada haridusmessist, kus on põhikooli lõpuklassidele mõeldes väljas maakonna gümnaasiumid ja ümberkaudsed kutsekoolid. Gümnasiste ootavad ülikoolide infoletid ning samuti on võimalik tutvuda kutsekoolide poolt pakutavaga. Messialalt leiab muuhulgas ka näiteks Tartu2024 ala koos põnevate tegevustega ja Eesti Töötukassa karjäärispetsialistid, kes aitavad noortel aimu saada just neile sobivatest tulevikuvalikutest. Messi põhitegevused ehk messilava kava leiab aset kell 12.00-14.00 paralleelselt lõunapausiga.
Konverentsipäeva lõpetab üllatusesineja. Kindel on see, et kogu päevas on parajalt palju inspiratsiooni kui ka motivatsiooni, loodame, et ka palju noori! Pane ennast kirja siin: https://forms.gle/uGHcDYa83N5TNK6v6

Konverentsi puudutavate küsimuste korral kirjuta meile polvanoortekonverents@gmail.com ja leiame vastuse.

Põnevusega konverentsi oodates INSPO tiim

Noortekonverentsi toimumist toetab Põlvamaa Arenduskeskus projektist “Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks” PÕLVAMAA PATEE 2019-2023. 

--

eu