Uudised

Põlvamaa põhikoolide lõpetajaid oodatakse infopäevale
2024-01-16 11:16:00

Tänavu oodatakse taas maakonna põhikoolide lõpetajaid infopäevale Põlva Gümnaasiumisse. Infopäev toimub 06. veebruaril kell 10.30-15.30. Kui varasemalt on toimunud kaks eraldi infopäeva gümnaasiumi ja kutsekoolide kohta, siis tänavu proovitakse uut formaati, kus kogu info on toodud ühele päevale, sest huvilised noored osaliselt kattuvad.

Infopäeval tutvustakse koostöös Töötukassa Põlvamaa osakonna karjäärispetsialistide ja piirkonna kutsekoolide ning maakonna gümnaasiumide esindajatega edasiõppimise võimalusi põhikooli järgselt.
 
Nagu ikka, annavad karjääripetsialistid ka nippe, kuidas valmistuda sisseastumisvestlusteks, räägitakse põgusalt tuleviku tööturu vajadustest ning infopäeval osalejatel on võimalus tutvuda Põlva Gümnaasiumi koolimajaga. Osalejatele pakutakse lõunasööki ning soovijatele korraldatakse bussitransport oma kooli juurest infopäevale ja pärast üritust tagasi.
 
Korraldajad paluvad, et koolid annaksid oma osalemissoovi, osalejate eeldatava arvu ja transpordisoovi kohta infot aadressile marit.oimet@pg.edu.ee hiljemalt 26. jaanuariks. 
eu