Koolitused ja infolistid

Koolitused ja infolistid

Koolitused ja infolistid

Vajad turundusabi? Osale kommunikatsioonikampaania lühikoolitusel!
2022-06-07 18:29:00

Põlvamaa Arenduskeskuse kommunikatsiooni- ja turundusspetsialist Sander Silm viib 14. juunil kell 10-14 Põlva Riigimaja (Kesk 20) III korruse saalis maakonna kultuurispetsialistidele ja teistele asjast huvitatutele läbi koolituse "Kommunikatsioonikampaania ABC“

Kuidas tuua oma ettevõtmisi paremini pildile, kui turunduse eelarve on pea olematu? Tõenäoliselt on selle küsimisega kokku puutunud paljud ürituste korraldajad, kuid hea uudis on see, et teades hästi oma nö klienti, saab tänapäeval üsna kuluefektiivselt viia oma sõnum sihtgrupini.

Koolitusel räägime, kuidas koostada ülilihtsat kommunikatsioonikava, tutvustame väikseid turundusnippe, mis ei maksa midagi, kuid töötavad hästi.

Tutvustame militaarvaldkonnast pärit käsuformaati "5 punkti käsk", mille abil saab nii edukalt sõdida, kui läbi viia turunduskampaaniaid.

Koolitus on mõeldud eelkõige kultuurivaldkonna spetsialistidele kui ka kõigile asjast huvitatutele ja koolituse eesmärk on puust ja punaselt selgeks teha, kui uskumatult lihtsate vahenditega saab teha kampaaniaid.

Koolituse viib läbi Põlvamaa Arenduskeskuse kommunikatsiooni- ja turundusspetsialist Sander Silm, kellel on ligi  30 aasta pikkune ajakirjaniku kogemus ning kes on viimased kümmekond aastat viinud läbi erinevad turundus- ja sisuturundusprojekte.

Koolitus on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine, mida saab kuni 13. juunini teha SIIN
 

Koolitust rahastatakse Euroopa Liidu Euroopa Regionaalarengu Fondi meetme "Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks" projektist „Põlvamaa PATEE programm 2020-2023" ning see on osalejatele TASUTA. Koolitusel osalemise eest arvestatakse ettevõtjatel vähese tähtsusega riigiabi (vt VTA jääki siit: http://www.fin.ee/riigiabi).

 

Lisainfo:

Sander Silm
Põlvamaa Arenduskeskus
Turundus- ja kommunikatsioonispetsialist
566 212 85
sander.silm@polvamaa.ee

eu