Uudised

Piletilevisse jõudsid müügile V Kagu-Eesti tantsupeo piletid 
2024-01-29 13:27:00

V Kagu-Eesti Tantsupidu toimub 25.-26. mail Põlvas Intsikurmus ning kannab pealkirja „MINU SÜDAMES".

Esimese ja viienda peo vahele mahub maagilised 12 aastat ehk üks tsükkel, eluring. Numeroloogiliselt tähistab 12 maagilist sümboolikat, esindab traditsioonide täiuslikkust, terviklikkust ja ka kosmilist korda.

V Kagu-Eesti tantsupeo pealavastaja ja korraldaja on Andre Laine, kes võtab kokku ühe tsükli.  Andre suurim soov on, et pidu oleks jätkusuutlik, pealtvaatajatele atraktiivne ja osalejatele mõnusalt nauditav protsess. Pidu võiks anda koosolemise rõõmu, üksteise mõistmist ning oskust kuulata, märgata ja väärtustada Eesti heliloomingut.

Oleme siin kagunurgas tänapäeva rahvatantsu suunamudijad, hoides tantsu põhisamme ja mustreid läbi visuaalse butafooria pildi. Andre lubab, et antud traditsiooniline rahvatantsupidu on põimitud kaasaegne lähenemisviisiga ja jutustab meie igapäevast elu.

Kagu-Eesti tantsupeo etendused toimuvad 25. mail kell 19.00 ja 26. mail kell 14.00Suur juubeli simman toimub 25. mai õhtul Intsikurmus mitme ansambli saatel.

Peol osaleb 14 liiki üle 3000 tantsijaga (lasteaedade rühmad ehk mudilased, 1.-4. klassi lasterühmad, 5.-9. klasside lasterühmad, neiduderühmad, C- noorterühmad, B1 segarühmad, B2 segarühmad, B3 segarühmad, N1 naisrühmad, N2 naisrühmad, N3 naisrühmad, D-segarühmad, seeniorid (memmederühmad) ja väljastpoolt Kagu-Eestit ka segarühmad üle vabariigi.)

Osta pilet juba täna SIIT  ja tule vaatama Kagu-eesti tantsupeo võlu!

eu