Uudised

PÕLVA PÄEVAD JA ÖÖD toimuvad taas! 26. – 29. maini 2022
2022-05-23 20:15:00

Kaks aastat on Covid viirusest ja sellega seonduvatest piirangutest tulenevalt ära jäänud traditsioonilised maikuised Põlva Päevad. Sel aastal on olukord parem! 31. Põlva Päevad ja Ööd toimuvad 26. maist- 29. maini.  

Nagu varasemalt, sisaldab ka selle-aastane programm hulgaliselt kultuuriüritusi, kontserte, tervislikke ettevõtmisi ja spordivõistlusi, veepidu järvel, põnevat lasteprogrammi lõbusate atraktsioonidega Keskväljakul ja palju muud. Osad tegevused on traditsioonilised (Tund tervisele, Usin jooksja, veepidu rannas, avatud aiad ja Kübarapäev pannkoogipeoga Tillu kohvikus), aga programmis on ka uut ja huvitavat (näit linnaruumiprojekt põnevate muusikaliste tervituste ja üllatustega avalikus ruumis, laste ja noorte tänavaturg, valgusparvede retk hilisõhtul jm).

Muusikaelamusi pakuvad ja meeleolu loovad sel aastal: ALIKA MILOVA / LEXSOUL DANCEMACHINE / VOLDEMAR KUSLAP JA NELE-LIIS VAIKSOO ansambliga HOROSKOOP / MARI KALKUN / KRISTIINA EHIN JA SILVER SEPP, PÕLVA PUHKPILLIORKESTER, TITOKS jpt.

Lapsi rõõmustavad ponid ja armsad koduloomad, retrostiilis kettkarussell, benji-batuut, kiiking, 8 meetrine mängulaud- Minifarm, kostümeeritud päevajuht Janek Kivisalu ja trikirattur William Kass. Proovida saab vibulaskmist ning meisterdamist. Osaleda hommikuses tantsulaagris ja jooksuvõistlusel Usin Jooksja.

*Vaata üle kogu kava: polvapaevad.ee

Linnapäevi korraldab Põlva Kultuurikeskus.

eu