Terviseedendus uudised

Sotsiaalministeerium tunnustab taas
2022-12-27 12:49:00

Tervise- ja tööminister soovib tunnustada 2020., 2021. ja 2022. aasta tegusamaid tervisedendajaid igast Eesti maakonnast. Riikliku tunnustamisega soovitakse tõsta esile rahvatervise valdkonda arendanud ja tervisedendamisse panustanud inimesi.

Sotsiaalministeerium tunnustab tervisedendajaid alates 2012. aastast. Varasemalt on Põlvamaalt tunnustatud oma panuse eest rahvastiku tervise edendamisel Ene Mattus, Triinu Õispuu, Margit Rikka, Terje Paes, Katrin Satsi, Janika Usin ja Reet Külaots.

Palun aita meil seegi kord leida üksikisikuid või organisatsioone, kes panustavad rahvastiku tervise edendamisse oma igapäevase töö käigus, projektipõhiselt või vabatahtlikult.
Selleks palun esita vabas vormis ettepanek maksimaalselt 2 A4 lehte, lühikirjeldusega tegevustest, mis väärivad tervise- ja tööministri tunnustust. Ettepanek saada e-posti aadressil irena.viitamees@polvamaa.ee hiljemalt 19. jaanuariks 2023.

Märksõna „Sotsiaalministeeriumi tunnustamine.“ Ettepanekule lisa kindlasti kandidaadi nimi, elukoha aadress ja kontaktandmed (e-post ja telefon, samuti lisa enda nimi ja kontaktandmed.

Tunnustamine toimub 21. veebruaril 2023. Kadrioru Kunstimuuseumis.

Lisainfo:


Irena Viitamees
Ennetustöö spetsialist
Põlvamaa arenduskeskus
55686111
Irena.viitamees@polvamaa.ee

eu